Mexiko utrpělo největší rozruch od roku 1978 navzdory výhře 2:1 nad Saúdskou Arábií

Mexiku jejich vítězství 2:1 nad Saúdskou Arábií nestačilo na překonání rozdílu gólů proti Polsku. Během chaotického druhého poločasu, když vedli 2:0, tlačili se a tlačili na třetí gól – protože, jak se věci měly, když Argentina porazila Polsko 2:0, Mexičané mířili domů po šestém ze sedmi tiebreaků, žlutých kartách. K zajištění kvalifikace potřebují velké vítězství v Fotbalové dresy Mexiko mistrovství světa ve fotbale 2022. Zírali na vyhlídku, že se chopí pravidla fair play FIFA, když nasbírali sedm žlutých karet k pěti polským a stanou se jen druhou stranou po Senegalu před čtyřmi lety, která podle této metriky odešla.

Tyto dva góly proti Saúdské Arábii byly vše, co dali "El Tri" dohromady na mistrovství světa poté, co minulou sobotu remizovali s Polskem a zahájili turnaj 0:0 a poté podlehli Argentině 2:0. To je škoda i pro hráče v Fotbalové dresy Mexiko mistrovství světa ve fotbale 2022. Martinův tým si z prvních dvou zápasů v Kataru odnesl pouhý jeden bod, když nedokázal skórovat při remíze s Polskem a porážce s Argentinou. Tento výsledek znamenal, že série Mexika dostat se do vyřazovací fáze skončila na devíti turnajích. Naposledy se jim nepodařilo probojovat se ze skupinové fáze v roce 1978. To je pro mexické fanoušky v Fotbalové dresy mistrovství světa ve fotbale 2022 nepřijatelný výsledek.

Mexiko, které naléhavě potřebovalo zvýšit svůj gólový rozdíl, vzalo zápas se Saúdskou Arábií od středečního začátku na stadionu Lusail Iconic Stadium a nikdy nepřestalo běžet, zasypávalo branku úsilím na dálku v zoufalé snaze získat kontrolu nad svým vlastním osudem. Při tlačení se nechal zranitelný. Saúdská Arábie vtrhla do zejícího prostoru s jejich Fotbalové dresy mistrovství světa ve fotbale 2022. "Jsem muž zodpovědný za tuto frustraci a zklamání. Je to skutečný smutek a přebírám veškerou odpovědnost za toto obrovské selhání," řekl Argentinec Martino, který po turnaji opustí svou roli. Martino byl na své poslední tiskové konferenci jako trenér Mexika upřímný a řekl, že navzdory úsilí jeho týmu v posledním zápase proti Saúdské Arábii bude mistrovství světa 2022 neúspěšné.


Vues 297
Partager
Comment
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Vous aimerez aussi