Mikel Arteta spiller Liverpools nasjonalsang "You'll Never Walk Alone" under trening

Opptak fra traileren til Amazon Primes nye dokumentar om Arsenal viser Arteta, 40, åpne opp for spillerne sine i en teamprat om å få livreddende operasjon som toåring.

 

Intensiteten hans gir seg ikke når jeg sitter overfor ham, på en piknikbenk utenfor Arsenals London Colney treningssenter, før dokumentaren ble utgitt. «Det er den jeg er,» sier Arteta, mens han sender spørsmålene mine med en hensynsløs effektivitet og det urokkelige blikket til en hauk som studerer byttet sitt.

 

Gunners- fotball drakter gikk så vidt glipp av Champions League-kvalifiseringen i mai, men etter sommerbedriftene deres, gjør Artetas side alt de kan for å finjustere troppen sin og bli en bedre denne sesongen.

 

Det viser Arsenal-sjef Mikel Arteta i fotball drakter rulle inn på høyttalere på treningsbanen for å spille Liverpools hymne "You'll Never Walk Alone" bare dager før deres Premier League-tur til Anfield.

 

Til tross for Artetas beste innsats, endte Arsenals Premier League-tur til Anfield forrige sesong med et 4-0-tap for Gunners.

 

Men selv om han kanskje ikke er helt klar ennå, har Arteta i fotball drakter allerede fått beskjed om at han har en seriøs stjerne på hendene. Fremtiden ser lys ut for Arsenal, og Patino er bestemt til toppen.

 

Ting startet ikke mye bedre forrige sesong heller, da Artetas side ikke klarte å vinne noen av de tre første kampene sine for å reise ytterligere spørsmål om hvorvidt Emirates hot set var for mye, for tidlig for 40-åringen.

 

Arsenal fotballdrakter har hatt en travel sommer så langt, og hentet inn Gabriel Jesus, Fabio Vieira, Oleksandr Zinchenko, Matt Turner og Marquinhos.

 

"Du kan ikke gjøre det på en dag, og noen ganger tillater ikke markedet deg å få de riktige spillerne, noen ganger er du for ung til å konkurrere, noe som skjedde i Arsenal i løpet av ett eller to år. Men jeg tror de nå har modnet. De yngre spillerne er ikke så unge lenger.

 

Arsenal starter Premier League-kampanjen 2022-23 fredag kveld med en tur til Sør-London for å møte Crystal Palace.

 


Vues 607
Partager
Comment
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
Vous aimerez aussi